Account: VeldXpert

Account: VeldXpert

VeldXpert (voorheen Brussee Grondboringen) is in 1997 opgericht als een veldwerkbureau voor milieuadviesbureaus. Vanuit de vestiging in Katwijk werden voornamelijk opdrachtgevers in de regio bediend. Door de groei van het bedrijf werd in 2008 uitgeweken naar een groter pand in Noordwijk.

Tegenwoordig is VeldXpert een breed gedisciplineerd veldwerkbureau dat van vele markten thuis is. Wij kunnen voor u veldwerk verrichten voor een scala aan onderzoeken, waarvan milieutechniek en archeologie enkele voorbeelden zijn. Door de korte communicatielijnen binnen het bedrijf zijn wij in staat om onze opdrachtgevers op zeer korte termijn te bedienen.

VeldXpert heeft de beschikking over eigen veldwerkbussen die geheel uitgerust zijn voor het standaard veldwerk. Daarnaast heeft VeldXpert de beschikking over eigen betonboormachines, ramguts- en ramspitsuitrustingen, uitrusting ten behoeve van waterbodemonderzoek en bemonstering in het kader van het Besluit bodemkwaliteit.

Wat wij voor VeldXpert hebben gedaan (alles in meerdere talen):

  • Ontwerp logo
  • Ontwerp huisstijl
  • Ontwerp basiswebsite
  • Ontwerp offertemap
  • Ontwerp auto bestickering

Wilt u meer weten over VeldXpert? Ga dan naar www.veldxpert.nl
Wilt u alle materialen zien die we hebben ontwikkeld of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op via mail of bel 06 -24 55 22 61

Snelle actie en duidelijke communicatie

De Huisstijlkliniek leeft zich in in de bedrijfscultuur en de klantbenadering, en komt op basis daarvan met degelijke concepten. Samen met ons is daar een weloverwogen keuze uit gemaakt. Snelle actie en duidelijke communicatie hebben tot vlotte oplevering van onze nieuwe huisstijl en website geleid, tot en met het drukwerk aan toe. Wij zijn samen met onze mensen trots op het resultaat en erg content met de deskundigheid en waardevolle samenwerking met De Huisstijlkliniek!

ing. M M.M. (Menno) Pijpers, bedrijfsleider VeldXpert

WILT U OOK WETEN OF UW HUISSTIJL PAST BIJ UW DOELSTELLINGEN?

Account: DNA Language… 24 januari 2016 Account: IDDS Recruit… 19 mei 2016