Account: Cornerstone OnDemand

Account: Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand (NASDAQ: CSOD) helpt organisaties te werven, en hun mensen op te leiden en te besturen. Wij werken met honderden van de grootste bedrijven ter wereld – van drogisterijketen Walgreens en Starwood Hotels & Resorts tot Deutsche Post DHL en Xerox – en duizenden kleinere bedrijven om hen te helpen hun personeel productiever te maken en te verbeteren. Onze software beïnvloedt ieder aspect van de werknemerservaring, en helpt mensen hun beste werk nog beter te maken – wat zich uiteindelijk vertaalt in betere bedrijfsresultaten.

Naast ondernemingen werken wij ook met overheidsinstellingen, ziekenhuizen, non-profitorganisaties en scholen om de gehele levenscyclus van werknemers effectiever te beheren. Onze oplossingen worden gebruikt door 27,7 miljoen mensen in 191 landen, en in 42 talen.

Bureau Hardes werkt als extern bureau voor het hoofdkantoor in Londen en bedient hierbij de gehele Europese markt. Wij werken in 8 talen (Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Pools en Fins). We realiseren veelal grote volume opdrachten. Denk hierbij aan 15 verschillende brochures van 20 pagina’s en dan in 7 verschillende talen.

Wat wij voor Cornerstone OnDemand hebben gedaan (alles in meerdere talen):

  • Ontwerp & dtp brochures
  • Ontwerp & dtp whitepapers
  • Ontwerp& dtp online banners
  • Ontwerp & dtpleaflets
  • Ontwerp & dtp partner brochures (samenwerkingen CSOD met lokale partners)

Wilt u meer weten over Cornerstone OnDemand? Ga dan naar www.cornerstoneondemand.com
Wilt u alle materialen zien die we hebben ontwikkeld of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op via mail of bel 06 -24 55 22 61

WILT U OOK WETEN OF UW HUISSTIJL PAST BIJ UW DOELSTELLINGEN?

Account: CDA Westland 11 november 2016 portfolio beeld IDDS groep Account: IDDS Groep 1 augustus 2019