Account: Verkade

Account: Verkade

Het mooiste merk van Nederland

Een Hollandser merk is er haast niet. We komen al een aantal jaren bij je op de koffie en de thee. Dan genieten we samen met jou van een momentje echte Hollandse gezelligheid. Met de lekkerste koekjes en chocolade van de wereld, in alle soorten en smaken.

De vertrouwde smaken waar je vroeger al van genoot, en telkens weer nieuwe smaken waar we jou graag mee blijven verrassen. Onze koektrommels staan overal in Nederland in de kast of op tafel.

Al drie keer werden we verkozen tot Merk van het Jaar. En iedereen kent onze meisjes, de meisjes van Verkade. De meisjes die elke dag hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat ze altijd bij jou thuis mogen blijven komen. Dat beloven we.

Wat wij voor Verkade hebben gedaan:

  • Ontwikkeling fieldmarketingconcept voor Verkade Digestive
  • Ontwikkeling fieldmarketingconcept voor Sultana Jummies

Fieldmarketing: het lanceren van een nieuw product vraagt om een creatieve outdoorpromotie/sampling.

Wij ontwikkelen fieldmarketingconcepten voor diverse A-merken. Wij werken samen met een fieldmarketingbureau. Zij komen bij ons met een idee, soms klein, soms groot. Wij werken die ideeën uit, vullen ze aan en visualiseren hoe de acties er uit kunnen zien. Dit doen we voor o.a. Verkade, Sultana, Staatsloterij, Snack a Jacks en Lay’s.
Wilt u alle materialen zien die we hebben ontwikkeld of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op via mail of bel 06 -24 55 22 61

WILT U OOK WETEN OF UW HUISSTIJL PAST BIJ UW DOELSTELLINGEN?

Account: Lay’s 23 mei 2016 Account: Elephant Par… 23 juni 2016