Visie, diagnose & behandelplan

ONZE VISIE

De visie van De Huisstijlkliniek is dat een gezond ontwerp veel meer is dan alleen een mooi plaatje. Een gezond ontwerp heeft een doel, vertelt een verhaal en het levert wat op (ROI). Als specialisten zien wij met regelmaat mooie vormgeving voorbijkomen, alleen begrijpen we die vaak niet. Dan heeft u overduidelijk tijd en geld gestoken in het uiterlijk, maar wat uw onderscheidend vermogen is, wat de doelgroep en welke problemen u voor uw klanten oplost, blijkt vaak lastig te achterhalen. Een huisstijl is dan vaak niet meer dan een verkeerde pleister op een onderliggend probleem. Dat onderliggende probleem kan van alles zijn. Geen duidelijke focus, strategie, marketingplan of pr-strategie. Misschien ligt de uitdaging nog een laag dieper (gefuseerd met een ander bedrijf, gebrek aan synergie, veel onvrede, burn-outs)? Waar het probleem ook ligt, het gaat meestal mis bij de start en het gebrek aan een goede diagnose. En met een verkeerde start krijg je nooit een gezonde uitkomst.

EEN GEZONDE START

Wij starten met een uitgebreide intake om te bepalen wat uw logo, huisstijl, website of communicatie-uiting ‘mankeert’. Of bij een nieuw project wat u nodig heeft om uw doel te bereiken. Onze intake is een uitgebreide test waarmee wij uw identiteit zowel qua vorm als strategie analyseren. Hiermee leggen we de vinger op de spreekwoordelijke ‘zere plek’. Zodra het vertrekpunt duidelijk is, de potentie in kaart is gebracht en uiteraard het doel is bepaald, kunnen we concrete stappen zetten.

HET BEHANDELPLAN

Na de diagnose volgt het behandelplan en kunnen de juiste afdelingen en bijbehorende experts aan de slag. Op de betreffende afdeling wordt het team van specialisten samengesteld om het behandelplan uit te voeren. Het behandelplan bestaat altijd uit duidelijke stappen. De behandeling wordt continu gemonitord, zodat we zeker weten dat het behandelplan volledig en effectief wordt uitgevoerd. Wij hebben hiervoor een uitgebreide toolkit tot onze beschikking en onze specialisten hebben allemaal minimaal 15 jaar ervaring op hun vakgebied, zowel nationaal als internationaal. En voor de duidelijkheid: u krijgt een team van specialisten tot uw beschikking, maar u heeft altijd 1 centraal aanspreekpunt.

 

ONZE AFDELINGEN:

Revalidatieafdeling

Geboortecentrum

Opgroeicentrum

Spoedeisende hulp

Heeft u hulp nodig?

Vertel ons hoe we contact met u op kunnen nemen.


Hoe kunnen we u helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.